Outlast Wiki/nl

From Outlast Wiki
< Outlast Wiki
Revision as of 16:34, 13 April 2017 by SandovalCurse (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Wiki.png
Welkom op de Outlast Wiki,
de Outlast naslag geschreven en onderhouden door de spelers, voor de spelers.
Aarzel niet om bij te dragen door het maken van nieuwe artikelen of het uitbreiden van bestaande.
We bezitten momenteel 500 pagina's (113 artikelen).
Wat is Outlast?

Outlast is een psychologische horror thriller ontwikkeld en gepubliceerd voor de PC door Red Barrels Games. Red Barrels Games, een bedrijf gevormd door de vorige ontwikkelaars van titels zoals Prince of Persia, Assassin's Creed, Splinter Cell, en Uncharted, publiceerde het spel op 4 september 2013, en voor de Playstation 4 op 4 februari 2014.

"In de afgelegen bergen van Colorado, staan gruwelijkheden te wachten in Mount Massive Asylum. Een lang verlaten huis voor geesteszieken, recent heropend door de “onderzoek en liefdadigheids” tak van het grensoverschrijdende Murkoff Corporation, is actief in strikte geheimhouding… tot nu. Afgaand op een tip van een bron van binnenin, breekt onafhankelijke journalist Miles Upshur in bij de inrichting en wat hij ontdekt ligt op een angstaanjagende lijn tussen wetenschap en geloof, oorsprong en iets heel anders. Eenmaal binnen, ligt zijn enige hoop op ontsnapping bij de verschrikkelijke waarheid in het hart van Mount Massive." - Red Barrels Games

Notitie's en Documenten
Video's
Wiki Community

We bezitten momenteel 113 artikelen!
Recente aanpassingen | Nieuwe pagina's | Missende pagina's

Hoe kun je helpen?
Kijk hoe je de Outlast Wiki kunt uitbreiden! Vergeet niet om een standaard voor grammatica en interpunctie te behouden in uw bijdragen, a.u.b.
Registreren
Maak een account aan om je bijdragen bij te houden.